Városnézés időutazóknak

Az időutazás végre lehetséges! Lepd meg szeretteid egy igazán különleges élménnyel! Tökéletes program kicsiknek és nagyoknak.

EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNY

BORÍTÉKBA ZÁRVA

Vigyázzunk egymásra!

Idén kerüld el a tömött plázákat és válaszd névre szóló ajándékjegyünket!

Fedezzétek fel Budai Várat a VR Tours időutazásán, ahol virtuális valóságon keresztül, a szemed előtt kel életre a történelem.

A SZEMED ELŐTT MEGELEVENEDŐ TÖRTÉNELEM

  • Kövesd végig az UNESCO Világörökség részét képező Budai Vár történelmét háborúkon és békén át! Másfél órás túránk során 7 különböző történelmi korból mutatjuk be Magyarország és a Budai Vár sorsát meghatározó történelmi eseményeket.
  • A virtuális valóság technológiának köszönhetően saját készítésű 360°-os 3D-s animációkon keresztül elevenedik meg előttünk a történelem.
  • Az egyes állomások között 8 nyelven elérhető audioguide segít eligazodni a történelem fonalán. A magyaron kívül angol, német, spanyol, olasz, orosz, francia és kínai nyelven is elérhető a program.

Biztonságos szabadtéri program

Távolságtartással és szigorú fertőtlenítési protokollal vigyázunk vendégeink egészségére.

Egy évig felhasználható jegy

Nem szükséges a vásárláskor időpontot megadni, az ajándékozott egy évig bármikor foglalhat.

Minden korosztálynak

12 éves kortól mindenkinek ajánljuk, aki nem riad vissza egy másfél órás rendhagyó sétától.

Azonnal kézhez kapod

A vásárlást követően e-mailben érkezik a jegy, és már nyomtathatod is.

TÚRÁINKRÓL MONDTÁTOK

ESZMÉLETLENÜL LÁTVÁNYOS VR élmény, köszönjük a kedves vezetést. Pluszpont, hogy a párom szemüvegben is fel tudta venni a VR szemüveget.

Szabó Angéla

A 10 és 12 éves fiammal élveztük végig a 1,5 órás túrát. Habár a történelmet még nem ismerték annyira, a látvány lenyűgözte őket és tanultak is valamit. Több ilyen látványos és informatív programot Magyarországra!

Kertes Katalin

Eddig nem tudott lázba hozni a magyar történelem, de ez a program ZSENIÁLIS. El tudnám képzelni így a töri oktatást a középsulikban, valószínűleg több minden maradna meg mindenki fejében.

Kismartoni Gergő

Tanárként az osztályommal közösen tudtuk átélni a VR Tours által nyújtott VR történelem túrát. Részesei lehettünk a múltnak, NEM MINDENNAPI ÉLMÉNY volt. Szívből ajánlom.

Orosz Tamara

MAGYARKÉNT KÖTELEZŐ PROGRAM azt hiszem. Újszerű, látványos módja a történelem megismerésének. Sajnos az eső miatt le kellett mondanunk elsőre a túrát, de a csapat nagyon segítőkész volt, ott rögtön találtunk új időpontot.

Lengyel Péter

SEGÍTHETÜNK?

A legtöbb felmerülő kérdésre választ kaphatsz a fontos tudnivalók között

Hívj minket nyitvatartási időben: +36 30 261 0848

Illetve kereshetsz minket e-mailben: [email protected]

És Facebook-üzenetben is: @vrtoursofficial

Irodánk és a túrák kiindulópontja: 1013 Budapest, Lánchíd utca 23.

Nyitvatartás és az ügyfélszolgálat elérhetősége:
hétfőtől péntekig 15:00–20:00, szombaton és vasárnap 14:00–21:00

Túrák indulnak
hétfőn, kedden és csütörtökön: 16:00,18:00, szerdán és pénteken: 16:00, 17:00 és 18:00, szombaton és vasárnap: 11:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 és 17:00 órakor