Tudnivalók

Mi ez?

A VR Tours Kft. által kínált 1,5 órás gyalogtúra visszarepít az időben, hogy részesei lehessünk Budapest és a Budai Vár történelmét meghatározó eseményeknek és átéljük mindazt, amiről korábban csak a történelemkönyvekben olvashattunk.

A túra 7 történelmi koron keresztül kalauzol végig bennünket egészen a 13. századtól, az 1956-os forradalomig. Az egyes állomásokon a legmodernebb technikák által, virtuális valóság szemüvegek segítségével élhetjük át a történelmi pillanatokat. A jelenetek között 8 nyelven elérhető narráció segít megérteni, hogyan és miként jutottunk el a jelenetekben látott eseményekig, milyen tényezők befolyásolták Budapest és Magyarország történelmét.

A lenyűgöző vizuális tartalomnak köszönhetően olyan élményben lehet részünk, melyről korábban álmodni sem mertünk! A túra végeztével büszkén nevezhetjük magunkat igazi időutazóknak.

Szolgáltatásunk nem csak Magyarországon de világszinten is egyedülálló!

HONNAN INDULUNK?

Túráink minden esetben a 1013 Budapest Lánchíd utca 23. szám alatt található irodánktól indulnak és ide is érkeznek vissza.

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy 2021. június 16-tól a Lánchíd teljes egészében lezárásra kerül várhatóan 2023 őszéig. Ezen időszakban az irodánk környéken jelentős forgalomra és torlódásokra lehet számítani, kérjük ezt kalkulálják bele az útitervbe, hogy időben meg tudjanak érkezni a programra! Köszönjük!

HÁNY ÉVES KORTÓL AJÁNLOTT A TÚRA?

Programunkat a használt technológia és a tartalom miatt 12 éves kortól ajánljuk.

MENNYI IDEIG TART?

A túra időtartama 90 perc, ami minimálisan változhat a csoport méretétől és összetételétől függően.

MEDDIG HASZNÁLHATOM FEL AZ ONLINE VÁSÁROLT JEGYEKET?

A honlapunkon vásárolt jegyek a vásárlás napjától számított 1 évig felhasználhatóak!

ROSSZ IDŐJÁRÁS ESETÉN IS MEGTARTJÁK A PROGRAMOT?

Enyhe esőzés esetén a túrát meg tudjuk tartani, tudunk esernyőket biztosítani vendégeinknek. Természetesen, ha a kedvezőtlen időjárás miatt valaki le szeretné mondani a korábban foglalt időpontját, ezt minden gond nélkül megteheti.

Szélsőségesen rossz időjárási viszonyok között – heves esőzés, jégeső, szélvihar – vendégeink és eszközeink épségének érdekében le kell mondanunk a programot.

MINDENKÉPP SZÜKSÉGES IDŐPONTOT FOGLALNI?

Igen. Túráink meghatározott maximális létszámmal indulnak, így minden esetben szükséges előzetesen időpontot foglalni, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a programon való részvételt. Időpontot foglalni honlapunkon, az info@vrtoursofficial.com e-mail címen vagy a +36-30-261-0848-as telefonszámunkon van lehetőséged.

SZEMÜVEGESEK RÉSZT TUDNAK VENNI A PROGRAMON?

Természetesen be tudjuk állítani az eszközöket úgy, hogy szemüvegesek számára is kényelmes és használható legyen.

MENNYIVEL ELŐRE KELL IDŐPONTOT FOGLALNI?

Időpontot foglalni legalább 1-1,5 héttel előre érdemes. Természetesen előfordulhat, hogy rövidebb időn belül is tudunk még helyet biztosítani, de ez ritkán fordul elő.

MILYEN NYELVEN ÉRHETŐ EL A PROGRAM?

Programunk 8 nyelven érhető el, és egy csoporton belül ez szabadon variálható. Az indulás előtt minden vendégünknek személyre szabottan állítjuk be a kívánt nyelvet. Választható nyelvek: Magyar, Angol, Német, Olasz, Spanyol, Francia, Orosz, Kínai

SZÜKSÉGES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY A RÉSZVÉTELHEZ?

Nem. Programunk végig kültéren, közterületen zajlik maximum 15-17 fős csoportokban így a védettségi igazolvány nem szükséges a részvételhez. A túra során a kellő szociális távolságtartás biztosított.

COVID-19 tájékoztató

LÉTSZÁM ÉS TÁVOLSÁGTARTÁS

Egy túrára MAXIMUM 15 vendéget fogadunk, így a túravezetővel együtt is maximum 16 fő vesz részt egyidőben a programon, ez alól csak az egy közösségből érkező csoportos foglalások (csapatépítő, iskolai csoport, nagyobb baráti társaságok) képeznek kivételt. Így tudjuk biztosítani az egymástól legalább 1,5m-es távolságot a teljes túra során, ezzel óvva vendégeink és kollégáink egészségét.

Irodánk közvetlen utcafronti ablakkal rendelkezik, ahol biztosítani tudjuk a teljes kiszolgálást, így kérjük vendégeinket, hogy csak indokolt esetben (eső, mosdóhasználat) jöjjenek be irodahelyiségünkbe, ahol a szűkös hely miatt kevésbé tudjuk biztosítani a kellő szociális távolság megtartását, mint az irodánk előtt várakozva.

Kérjük, hogy a várakozás/bejelentkezés ideje alatt is szíveskedjenek megtartani a legalább 1,5m távolságot egymástól.

FERTŐTLENÍTÉS

Eszközeinket minden használat után fertőtlenítjük, csak így kerülhetnek vissza a tárolóba, melyet szintén minden alkalommal fertőtlenítünk.

Minden irodai eszközt rendszeresen fertőtlenítünk!

Az iroda több pontján is kihelyezünk fertőtlenítő kendőket, folyadékokat vendégeink számára. Ezeket kollégáink is folyamatosan használják.

DOLGOZÓI PROTOKOLL ÉS MASZKHASZNÁLAT

Kollégáink beltéren maszkban dolgoznak.

A túra során maszk használata ajánlott, de nem kötelező!

Kérjük, hogy a fentiek mellett mindig tartsák be túravezetőink és kollégáink kéréseit, hogy mindenki számára biztonságos és nagyszerű élmény lehessen a VR Tours időutazása!

A COVID-19 MIATT ELRENDELT KÖTELEZŐ ZÁRVATARTÁS OKÁN A JEGYEK LEJÁRATÁT MEGHOSSZABBÍTOTTUK

Minden jegynek a felhasználhatóságát meghosszabbítottuk, melyet a koronavírus járvány miatt elrendelt kötelező zárva tartási időszak alatt vagy előtt vásároltak meg. Ahhoz, hogy igazságos és mindenki számára egyaránt kedvező érvényességet biztosítsunk, az alábbiakról döntöttünk:
Minden megvásárolt jegy lejáratát annyi idővel hosszabbítjuk meg, ahány napot zárva kellett tartanunk a vásárlás napját követően.
Zárva tartás időszaka:
2020.03.14-2020.05.31 (75 nap)
2020.11.11-2021.05.01 (171 nap)
Példa:
Vásárlás dátuma: 2020.03.01
Eredeti lejárat: 2021.03.01
ÚJ LEJÁRATI DÁTUM: 2021.11.01
Minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésre nyitvatartási időben az info@vrtoursofficial.com oldalon és a +36-30-261-0848-as telefonszámon.