Tudnivalók

Mi ez?

A VR Tours Kft. által kínált 1,5 órás gyalogtúra visszarepít az időben, hogy részesei lehessünk Budapest és a Budai Vár történelmét meghatározó eseményeknek és átéljük mindazt, amiről korábban csak a történelemkönyvekben olvashattunk.

A túra 7 történelmi koron keresztül kalauzol végig bennünket egészen a 13. századtól, az 1956-os forradalomig. Az egyes állomásokon a legmodernebb technikák által, virtuális valóság szemüvegek segítségével élhetjük át a történelmi pillanatokat. A jelenetek között 8 nyelven elérhető narráció segít megérteni, hogyan és miként jutottunk el a jelenetekben látott eseményekig, milyen tényezők befolyásolták Budapest és Magyarország történelmét.

A lenyűgöző vizuális tartalomnak köszönhetően olyan élményben lehet részünk, melyről korábban álmodni sem mertünk! A túra végeztével büszkén nevezhetjük magunkat igazi időutazóknak.

Szolgáltatásunk nem csak Magyarországon de világszinten is egyedülálló!

HONNAN INDULUNK?

Túráink minden esetben a 1013 Budapest Lánchíd utca 23. szám alatt található irodánktól indulnak és ide is érkeznek vissza.

HÁNY ÉVES KORTÓL AJÁNLOTT A TÚRA?

Programunkat a használt technológia és a tartalom miatt 12 éves kortól ajánljuk.

MENNYI IDEIG TART?

A túra időtartama 90 perc, ami minimálisan változhat a csoport méretétől és összetételétől függően.

MEDDIG HASZNÁLHATOM FEL AZ ONLINE VÁSÁROLT JEGYEKET?

A honlapunkon vásárolt jegyek a vásárlás napjától számított 1 évig felhasználhatóak!

ROSSZ IDŐJÁRÁS ESETÉN IS MEGTARTJÁK A PROGRAMOT?

Enyhe esőzés esetén a túrát meg tudjuk tartani, tudunk esernyőket biztosítani vendégeinknek. Természetesen, ha a kedvezőtlen időjárás miatt valaki le szeretné mondani a korábban foglalt időpontját, ezt minden gond nélkül megteheti.

Szélsőségesen rossz időjárási viszonyok között – heves esőzés, jégeső, szélvihar – vendégeink és eszközeink épségének érdekében le kell mondanunk a programot.

MINDENKÉPP SZÜKSÉGES IDŐPONTOT FOGLALNI?

Igen. Túráink meghatározott maximális létszámmal indulnak, így minden esetben szükséges előzetesen időpontot foglalni, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a programon való részvételt. Időpontot foglalni honlapunkon, az [email protected] e-mail címen vagy a +36-30-261-0848-as telefonszámunkon van lehetőséged.

SZEMÜVEGESEK RÉSZT TUDNAK VENNI A PROGRAMON?

Természetesen be tudjuk állítani az eszközöket úgy, hogy szemüvegesek számára is kényelmes és használható legyen.

MENNYIVEL ELŐRE KELL IDŐPONTOT FOGLALNI?

Időpontot foglalni legalább 1-1,5 héttel előre érdemes. Természetesen előfordulhat, hogy rövidebb időn belül is tudunk még helyet biztosítani, de ez ritkán fordul elő.

MILYEN NYELVEN ÉRHETŐ EL A PROGRAM?

Programunk 8 nyelven érhető el, és egy csoporton belül ez szabadon variálható. Az indulás előtt minden vendégünknek személyre szabottan állítjuk be a kívánt nyelvet. Választható nyelvek: Magyar, Angol, Német, Olasz, Spanyol, Francia, Orosz, Kínai

COVID-19 tájékoztató

LÉTSZÁM ÉS TÁVOLSÁGTARTÁS

Egy túrára MAXIMUM 15 vendéget fogadunk, így a túravezetővel együtt is maximum 16 fő vesz részt egyidőben a programon, ez alól csak az egy közösségből érkező csoportos foglalások (csapatépítő, iskolai csoport, nagyobb baráti társaságok) képeznek kivételt. Így tudjuk biztosítani az egymástól legalább 1,5m-es távolságot a teljes túra során, ezzel óvva vendégeink és kollégáink egészségét.

FERTŐTLENÍTÉS

Eszközeinket minden használat után fertőtlenítjük, csak így kerülhetnek vissza a tárolóba, melyet szintén minden alkalommal fertőtlenítünk.

Minden irodai eszközt rendszeresen fertőtlenítünk!

Az iroda több pontján is kihelyezünk fertőtlenítő kendőket, folyadékokat vendégeink számára. Ezeket kollégáink is folyamatosan használják.