Tudnivalók

Mi ez?

A VR Tours Kft. által kínált 1,5 órás gyalogtúra visszarepít az időben, hogy részesei lehessünk Budapest és a Budai Vár történelmét meghatározó eseményeknek és átéljük mindazt, amiről korábban csak a történelemkönyvekben olvashattunk.

A túra 7 történelmi koron keresztül kalauzol végig bennünket egészen a 13. századtól, az 1956-os forradalomig. Az egyes állomásokon a legmodernebb technikák által, virtuális valóság szemüvegek segítségével élhetjük át a történelmi pillanatokat. A jelenetek között 8 nyelven elérhető narráció segít megérteni, hogyan és miként jutottunk el a jelenetekben látott eseményekig, milyen tényezők befolyásolták Budapest és Magyarország történelmét.

A lenyűgöző vizuális tartalomnak köszönhetően olyan élményben lehet részünk, melyről korábban álmodni sem mertünk! A túra végeztével büszkén nevezhetjük magunkat igazi időutazóknak.

Szolgáltatásunk nem csak Magyarországon de világszinten is egyedülálló!

HONNAN INDULUNK?

Túráink minden esetben a 1013 Budapest Lánchíd utca 23. szám alatt található irodánktól indulnak és ide is érkeznek vissza.

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy 2021. június 16-tól a Lánchíd teljes egészében lezárásra kerül várhatóan 2023 őszéig. Ezen időszakban az irodánk környéken jelentős forgalomra és torlódásokra lehet számítani, kérjük ezt kalkulálják bele az útitervbe, hogy időben meg tudjanak érkezni a programra! Köszönjük!

HÁNY ÉVES KORTÓL AJÁNLOTT A TÚRA?

Programunkat a használt technológia és a tartalom miatt 12 éves kortól ajánljuk.

MENNYI IDEIG TART?

A túra időtartama 90 perc, ami minimálisan változhat a csoport méretétől és összetételétől függően.

MEDDIG HASZNÁLHATOM FEL AZ ONLINE VÁSÁROLT JEGYEKET?

A honlapunkon vásárolt jegyek a vásárlás napjától számított 1 évig felhasználhatóak!

ROSSZ IDŐJÁRÁS ESETÉN IS MEGTARTJÁK A PROGRAMOT?

Enyhe esőzés esetén a túrát meg tudjuk tartani, tudunk esernyőket biztosítani vendégeinknek. Természetesen, ha a kedvezőtlen időjárás miatt valaki le szeretné mondani a korábban foglalt időpontját, ezt minden gond nélkül megteheti.

Szélsőségesen rossz időjárási viszonyok között – heves esőzés, jégeső, szélvihar – vendégeink és eszközeink épségének érdekében le kell mondanunk a programot.

MINDENKÉPP SZÜKSÉGES IDŐPONTOT FOGLALNI?

Igen. Túráink meghatározott maximális létszámmal indulnak, így minden esetben szükséges előzetesen időpontot foglalni, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a programon való részvételt. Időpontot foglalni honlapunkon, az info@vrtoursofficial.com e-mail címen vagy a +36-30-261-0848-as telefonszámunkon van lehetőséged.

SZEMÜVEGESEK RÉSZT TUDNAK VENNI A PROGRAMON?

Természetesen be tudjuk állítani az eszközöket úgy, hogy szemüvegesek számára is kényelmes és használható legyen.

MENNYIVEL ELŐRE KELL IDŐPONTOT FOGLALNI?

Időpontot foglalni legalább 1-1,5 héttel előre érdemes. Természetesen előfordulhat, hogy rövidebb időn belül is tudunk még helyet biztosítani, de ez ritkán fordul elő.

MILYEN NYELVEN ÉRHETŐ EL A PROGRAM?

Programunk 8 nyelven érhető el, és egy csoporton belül ez szabadon variálható. Az indulás előtt minden vendégünknek személyre szabottan állítjuk be a kívánt nyelvet. Választható nyelvek: Magyar, Angol, Német, Olasz, Spanyol, Francia, Orosz, Kínai

SZÜKSÉGES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY A RÉSZVÉTELHEZ?

Nem. Programunk végig kültéren, közterületen zajlik maximum 15-17 fős csoportokban így a védettségi igazolvány nem szükséges a részvételhez. A túra során a kellő szociális távolságtartás biztosított.