COVID-19 tájékoztató

A VR TOURS IDŐUTAZÁSÁN RÉSZTVEVŐ VENDÉGEK SZÁMÁRA

LÉTSZÁM ÉS TÁVOLSÁGTARTÁS

Egy túrára MAXIMUM 8 vendéget fogadunk, így a túravezetővel együtt is maximum 9 fő vesz részt egyidőben a programon, ezáltal biztosítani tudjuk az egymástól legalább 1,5m-es távolságot a teljes túra során, ezzel óvva vendégeink és kollégáink egészségét.

Irodánk közvetlen utcafronti ablakkal rendelkezik, ahol biztosítani tudjuk a teljes kiszolgálást, így kérjük vendégeinket, hogy csak indokolt esetben (eső, mosdóhasználat) jöjjenek be irodahelyiségünkbe, ahol a szűkös hely miatt kevésbé tudjuk biztosítani a kellő szociális távolság megtartását, mint az irodánk előtt várakozva.

Kérjük, hogy a várakozás/bejelentkezés ideje alatt is szíveskedjenek megtartani a legalább 1,5m távolságot egymástól.

FERTŐTLENÍTÉS

Eszközeinket minden használat után fertőtlenítjük, csak így kerülhetnek vissza a tárolóba, melyet szintén minden alkalommal fertőtlenítünk.

Minden irodai eszközt rendszeresen fertőtlenítünk!

Az iroda több pontján is kihelyezünk fertőtlenítő kendőket, folyadékokat vendégeink számára. Ezeket kollégáink is folyamatosan használják.

DOLGOZÓI PROTOKOLL ÉS MASZK HASZNÁLAT

Kollégáink maszkban és gumikesztyűben dolgoznak.

A túra során maszk vagy arcot eltakaró kendő használata ajánlott, de nem kötelező!

Kérjük, hogy a fentiek mellett mindig tartsák be túravezetőink és kollégáink kéréseit, hogy mindenki számára biztonságos és nagyszerű élmény lehessen a VR Tours időutazása!