COVID-19 tájékoztató

A VR TOURS IDŐUTAZÁSÁN RÉSZTVEVŐ VENDÉGEK SZÁMÁRA

LÉTSZÁM ÉS TÁVOLSÁGTARTÁS

Egy túrára MAXIMUM 15 vendéget fogadunk, így a túravezetővel együtt is maximum 16 fő vesz részt egyidőben a programon, ez alól csak az egy közösségből érkező csoportos foglalások (csapatépítő, iskolai csoport, nagyobb baráti társaságok) képeznek kivételt. Így tudjuk biztosítani az egymástól legalább 1,5m-es távolságot a teljes túra során, ezzel óvva vendégeink és kollégáink egészségét.

Irodánk közvetlen utcafronti ablakkal rendelkezik, ahol biztosítani tudjuk a teljes kiszolgálást, így kérjük vendégeinket, hogy csak indokolt esetben (eső, mosdóhasználat) jöjjenek be irodahelyiségünkbe, ahol a szűkös hely miatt kevésbé tudjuk biztosítani a kellő szociális távolság megtartását, mint az irodánk előtt várakozva.

Kérjük, hogy a várakozás/bejelentkezés ideje alatt is szíveskedjenek megtartani a legalább 1,5m távolságot egymástól.

FERTŐTLENÍTÉS

Eszközeinket minden használat után fertőtlenítjük, csak így kerülhetnek vissza a tárolóba, melyet szintén minden alkalommal fertőtlenítünk.

Minden irodai eszközt rendszeresen fertőtlenítünk!

Az iroda több pontján is kihelyezünk fertőtlenítő kendőket, folyadékokat vendégeink számára. Ezeket kollégáink is folyamatosan használják.

DOLGOZÓI PROTOKOLL ÉS MASZKHASZNÁLAT

Kollégáink beltéren maszkban dolgoznak.

A túra során maszk használata ajánlott, de nem kötelező!

Kérjük, hogy a fentiek mellett mindig tartsák be túravezetőink és kollégáink kéréseit, hogy mindenki számára biztonságos és nagyszerű élmény lehessen a VR Tours időutazása!

A COVID-19 MIATT ELRENDELT KÖTELEZŐ ZÁRVATARTÁS OKÁN A JEGYEK LEJÁRATÁT MEGHOSSZABBÍTOTTUK

Minden jegynek a felhasználhatóságát meghosszabbítottuk, melyet a koronavírus járvány miatt elrendelt kötelező zárva tartási időszak alatt vagy előtt vásároltak meg. Ahhoz, hogy igazságos és mindenki számára egyaránt kedvező érvényességet biztosítsunk, az alábbiakról döntöttünk:
Minden megvásárolt jegy lejáratát annyi idővel hosszabbítjuk meg, ahány napot zárva kellett tartanunk a vásárlás napját követően.
Zárva tartás időszaka:
2020.03.14-2020.05.31 (75 nap)
2020.11.11-2021.05.01 (171 nap)
Példa:
Vásárlás dátuma: 2020.03.01
Eredeti lejárat: 2021.03.01
ÚJ LEJÁRATI DÁTUM: 2021.11.01
Minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésre nyitvatartási időben az [email protected] oldalon és a +36-30-261-0848-as telefonszámon.